АстрологияПротивоположностите не се привличат, отблъскват се

Овен не търси съгласие, предпочита дори конфликта, защото уважава и цени хора, които са смели и искрени.

Телец не търси страст и дълбочина, предпочита да живее необезпокояван, в обстановка, в която цари хармония, мир, разбирателство и уют.

Близнаци не си търси ментор – философ. Предпочита да общува с много и различни хора, без да задълбава, защото така или иначе му доскучава.

Рак не търси някой, който да го направлява и да му дава насоки в живота. Винаги ще избере този, който го усеща, дори когато не говори.

Лъв не търси публика в човека до себе си. Търси също толкова ярка, интересна и вълнуваща личност, с която да обменят светлина.

Дева не иска някой, за когото вечно да се грижи. Предпочита отговорни хора, които знаят кои са, какво правят, с критично мислене и отношение към материята.

Везни не иска някой, който да я води. Иска да се чувства част от единно цяло, да участва в разговора, да бъде разбрана, чута и видяна, като равна.

Скорпион не иска сигурност. Той винаги ще търси нещо, с което да задоволи нуждата си от екстремни преживявания, дори това да са нарочно провокирани спорове.

Стрелец не желае вечно да поучава някого и да се съобразяват с него. Иска да му бъде дадена свобода да тича, без ограничения и ангажименти и да открие друг бърз жребец, с който да се надпреварва.

Козирог не иска дете за партньор. Иска себедостатъчен човек до себе си, който има свой собствен живот, мисия, цел и посока, която отстоява и гради с постоянство, без да го занимава много.

Водолей не иска да стои в сянката на някой, който смята за по-силен, но по-малко начетен от него. Иска да бъде с човек, който да разбира различните му виждания за живота и заедно да създадат едно по-добро бъдеще.

Риби не иска някой, който вечно да му бъде опора. Ще предпочете самотата и фантазията си, пред това да се заплете в битовизми и чувство, че винаги е жертва. Или ще бъде приказка, или няма да… го бъде.

 

Забележка: Луна и ЮЛВ в дадения знак ще са по-близки и relatable от Слънчевите положения. Ако гледате Слънцето го гледайте по дом и оригинален управител на дома.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2019 © Ванеса Виденова. 2019. Изработка на сайт – Gopchi Ltd.