За мен

Ванеса Виденова

Риби
Рак
Овен

Занимавам се с астро-психология от близо десет години. Колкото и да не ми се вярваше, защото знам какъв тип човек съм – не ми омръзна. Не спря да ми бъде интересно. Не спрях да уча и дообогатявам знанията си през собствения и чуждия опит. Благодарна съм, че имам късмета да работя нещо, което наистина обичам и ме вдъхновява. Голяма част от успеха си дължа както на себе си, така и на хората, които намериха и продължават ежедневно да намират вдъхновение, смисъл, утеха, шамар или просто нещо любопитно в материалите, които споделям. Имах нужда да събера всичко на едно място и се надявам този сайт да бъде полезен за всички, които се интересуват от темите, които вълнуват и мен.

Бузлуджа

Моята карта

Вярвам, че всеки човек, който се занимава с астрология (или в идеалния вариант – с каквато и да е работа) и иска да предава знанията си на други хора е нужно да им предостави личната си натална карта. Така могат да се видят тенденциите на този човек.

Как анализира това, което наблюдава, дали ще вижда себе си във всичко или ще може да се откъсне от проекцията си, за да види чуждата мисия. Дали ще обсъжда традиционната гледна точка или ще има иновативен подход. Дали ще е разпилян или структуриран. Дали ще се фокусира върху пречките или върху решенията. Човек може да бъде експерт в сферата си, но това не елиминира магически личната му призма, която ще се проявява във всичко, което той прави. Затова е важно да опознаете мен, преди аз да опозная вас…

https://www.vanesavidenova.com/wp-content/uploads/2019/09/chart.jpg

Тропически

Слънце
Риби 17°
Луна
Овен 20°
Меркуий
Овен 5°
Венера
Водолей 21°
Марс
Водолей 14°
Юпитер
Дева 8° R
Сатурн
Водолей 13°
Уран
Козирог 17°
Нептун
Козирог 18°
Плутон
Скорпион 22° R

2019 © Ванеса Виденова. 2019. Изработка на сайт – Gopchi Ltd.