За мен

Ванеса Виденова

Риби
Рак
Овен

Повечето хора ме познават от страницата ми във Facebook, където всеки ден пиша по нещо (стараейки се да е едно, не хиляда, както главата ми иска), както и от канала в Youtube (него стартирах почти на шега в началото на 2014-а година), на които места събирам всичките си мисли и творчески проекти. И двете се радват на над 35 000 последователи, което не съм си представяла, че някога може да се случи и все още ми звучи сюрреалистично, но може би не е толкова чудно, защото в тях изливам цялото си време и сърце!

Благодарна съм за всяка трудност и всяка победа, защото голяма част от успеха си дължа, както на себе си, така и на хората, които намериха и продължават ежедневно да намират вдъхновение, смисъл, утеха, шамар, или просто нещо любопитно в материалите, които споделям (техните отзиви може да намерите, като кликнете тук). Затова и реших да събера всичко на едно място и се надявам този сайт да бъде полезен за всички, които се интересуват от темите, които вълнуват и мен.

Продължавам да работя, както умея най-добре – с желание и постоянство, и се надявам да откриваме все повече и нови, интересни светове, заедно!

https://www.vanesavidenova.com/wp-content/uploads/2019/09/eeee-1-1280x1133.png

Моята карта

За мен е много важно да съм прозрачна, дума синоним на „автентична“ в моя речник. Вярвам, че всеки човек, който се занимава с астрология (или в идеалния вариант – с каквато и да е работа) и иска да предава знанията си на други хора, е нужно да им предостави личната си натална карта. Така могат да се видят тенденциите на този човек. Дали ще задълбочава или ще я кара „отгоре-отгоре“. Дали ще е с негативна нагласа, с позитивна или неутрална. Дали ще говори бързо и конкретно или бавно, обяснявайки всеки детайл.

Дали ще вижда себе си във всичко, или ще може да се откъсне от проекцията си, за да види чуждата мисия. Дали ще обсъжда традиционната гледна точка или ще има иновативен подход. Дали ще е разпилян или структуриран. Дали ще се фокусира върху пречките или върху решенията. Човек може да бъде експерт, в сферата си, но това не елиминира магически личната му призма, която ще се проявява във всичко, което той прави. Затова е важно да опознаете мен, преди аз да опозная вас.

https://www.vanesavidenova.com/wp-content/uploads/2019/09/chart.jpg

Тропически

Слънце
Риби 17°
Луна
Овен 20°
Меркуий
Овен 5°
Венера
Водолей 21°
Марс
Водолей 14°
Юпитер
Дева 8° R
Сатурн
Водолей 13°
Уран
Козирог 17°
Нептун
Козирог 18°
Плутон
Скорпион 22° R

2019 © Ванеса Виденова. 2019. Изработка на сайт – Gopchi Ltd.