``Нещо общо``
с Ванеса Виденова

Живеем в дигитален свят и живият контакт е все по-рядък феномен. Нуждата на хората да се свързват расте с всеки изминал ден, но онлайн невинаги е особено ефективно.
Създадохме формата „Нещо общо“, за да успеем не просто да се запознаем, но и да вникнем в дълбочина, говорейки за нещата, които ни свързват или пък разделят, още с първата среща.

За кого е това събитие?

За всеки, който иска да обогати кръга от хора, които познава и с които общува. На това събитие ще се запознаеш и ще имаш шанс да поговориш с хора, които могат да се превърнат в твоите нови приятели, съмишленици, духовни учители, работни контакти, клиенти, бизнес партньори или… кой знае, може сред тях да срещнеш и любовта? Ще имаш нужното време и условия не само да си размениш две приказки с всеки, но и да разбереш какво мисли по важни житейски теми, такива, които засягат всички ни.

Кой може да участва?

Всеки, който е пълнолетен може да се включи, но е важно да знае, че не всяка заявка ще бъде одобрена. Освен, че всяко събитие има ограничен брой участници, те ще са и селектирани спрямо информацията, която ще подадат в заявката си за участие. Искаме да те срещнем с хора, които не спират да търсят нови знания. Хора, от които ти също можеш много да научиш.

Какво представлява?

Събитието е с продължителност три до четири часа. Правилата „на играта“ ще ти бъдат обяснени в първите минути от събитието. Срещите включват разговори, игри и много, много смях! Накрая всичко завършва с коктейл и свободна комуникация с хората, с които си усетил онзи „клик“, който всеки търси, когато общува с нов човек. Погрижили сме се също за всеки участник да има и питие по избор и лека храна, за да допълним вечерната атмосфера и чувството за уют.

Колко често се провежда?

Веднъж месечно.

Само в София ли?

На този етап да, но скоро ще има възможност за срещи и в други градове в България.

Заяви участие

Моите контакти