Предстоящи събития

23-и Октомври 2019
18:15 - 20:00
бул. Васил Левски 100б, София
Писна ми от... Везни
с Ванеса и Ира

Дойде часът и на архетип Везни!

Нали се сещате… тези енигматични създания, които са толкова нерешителни, че спокойно могат да перифразират популярната поговорка на: „Десет пъти мери… eдин път… всъщност може и да не режеш, но ако искаш срежи, зависи, прецени си ти“.

По време на третата ни сбирка от поредицата ще помрънкаме за лекомислието на един въздушен знак, на границата между безличието и алтруизма. Поемаме инициативата, защото ако чакаме той да го направи, вероятно ще стане време за по-следващата ни Скорпионска среща. А все пак се събираме, защото ни писна от… Везни!

От какво е продиктувано вътрешното им колебание?
Какво стои зад интереса им към другите?
Нуждаят ли се наистина от пътеводна звезда?
Защо се опитват да угодят на всеки друг, но не и на себе си?
Пасивно-агресивни ли са и как да ги провокираме да бъдат директни?

Нека стигнем заедно до отговорите на тези въпроси и да зададем още на поредната ни среща от поредицата „Писна ми от…“.

Ако пък харесвате отзивчивите, винаги готови да ви изслушат Везни, и се разбирате добре с тях, имайте предвид, че това събитие е част от поредица от събития, разпростиращи се в една цяла година, в която ще обсъдим всеки един от 12-те знака. Август беше месецът на всемогъщия Лъв, затова започнахме с него, след което продължихме с педантичните Деви. Всеки следващ месец и кореспондиращият му знак, бележат темата и кога ще бъде следващата наша среща, затова очаквайте и тях. Предстои ни да поговорим още за досадните Овни, маниакалните Телци, ненадеждните Близнаци, инфантилните Раци, манипулативните Скорпиони, арогантните Стрелци, контролиращите Козирози, студените Водолеи и разбира се – жълтите книжки, Рибите.

Местата са ограничени и малко на брой, затова се запишете и предплатете мястото си (ако липсва заплащане в рамките на 48 часа от резервирането на мястото, резервацията се анулира). Изпратете ни мейл на office@saetacademy.com или лично съобщение във фейсбук страницата ни на SAET.

Вход: 27лв

27-и Октомври 2019
12:30 - 17:00
бул. Васил Левски 100б, София
“Работен календар“
с Ванеса Виденова

В днешно време хората имаме все по-голям проблем с продуктивността. Или прегаряме от това колко много имаме за вършене, или имаме чувството, че дните ни минават, без дори да ги усетим и да сме свършили нещо полезно. В този workshop ще адресираме и двете групи и ще създадем график, който да ни внася усещане за продуктивност, в края на всеки един ден, без да се чувстваме твърде натоварени.

Срещата ни ще е в две части:

Първата част е workshop, в който заедно ще създадем работен календар, който всеки ще отнесе вкъщи и (в най-добрия случай) ще започне да следва. В дигиталната ера, в която голяма част от живота ни е или в компютъра, или на телефона, е хубаво да се върнем към материалните им заместители, за да се заземим и успокоим трескавия си ум. Затова и този календар ще изработим от картон и други материали (осигурени от нас) и посредством още един трик – изненада, ще следим ежедневно продуктивността си, което ще ни внася усещане за покой и валидация на усилията ни.

Втората част на срещата ни е лекция, в която ще ви дам техниките и методите, с които да работите занапред. Ще говоря за това какви стъпки да предприемем, за да станем продуктивни и как да задържим ритъма, когато първоначалния ни ентусиазъм се изпари.

Вход: 39лв (включва всичко необходимо за изработка на календарите + лекция + чай/кафе пауза)

Имаме ограничен брой места, само десет, затова запазете своето, като изпратите мейл на office@saetacademy.com

30-и Октомври 2019
18:30 - 20:00
бул. Васил Левски 100б, София
``Как ме виждат другите``
с Ванеса и Ира

Тази групова игра е астрологична, но понеже борави с базисни човешки качества и характеристики (например „услужлив“, „амбициозен“, „търпелив“, „критичен“, „мързелив“ и така нататък), в нея може да се включи всеки!

Дори може да се използва за учене на архетипите и качествата им, от тези, които тепърва навлизат в материята и са любопитни.

Целите на играта са две:

1. Чрез нея ще разберем как ни възприемат другите, и като какви хора ни виждат.

2. Във втория етап на играта ще разберем защо хубавите качества, които имаме, може да ни вредят, и кога някои негативни качества могат да се окажат полезни за нас, или за хората, около нас.

Вход: 15лв

Запишете се за участие, като изпратите мейл на office@saetacademy.com

Контакти

Ако желаете да ми пишете във връзка с участие в събитие, което вие организирате, свържете се с мен на:

2019 © Ванеса Виденова. 2019. Изработка на сайт – Gopchi Ltd.