Предстоящи събития

16.02.2020
17:00
Limacon Event Center, бул. Марица 154 А, Пловдив
``АЗ`` форум за психично здраве - Q&A за Паник Атаките

Вход Свободен

19.02.2020
18:30
бул. Васил Левски 100 Б
Писна ми от... Водолеи
с Ванеса и Ира

„Преследвам успеха, но не всяка цена!“. Спокойно можем да кажем, че това е философия, достойна за уважение. Но сега си представете, че силно егоцентрична личност, като световно известният футболист Кристиано Роналдо, се опитва да ви убеди в същото твърдение. Ще му повярвате ли? Най-вероятно не. Има ли нещо общо този наглед странен пример с темата на предстоящото ни събиране, „Писна ми от… Водолеи“? Сега ще разберем!

И така, защо използваме името на някакъв, обсебен от външния си вид, португалски самохвалко, който обаче е не просто успял в своята сфера на действие, но се е превърнал в едно от най-разпознаваемите лица на планетата, със сериозен афинитет към благотворителна и хуманитарна дейност, и огромно влияние в социалните мрежи? Защото е изключително ярък представител на зодия Водолей, при това съчетавайки нейните най-ниски и най-високи проявления, което обяснява и силно поляризираните мнения, съпътстващи неговата особа. Независимо как ви го представят, хората, обвързани с този въздушен знак са готови на абсолютно всичко, за да постигнат целите си. Обикновено те са ексцентрични, обичат да привличат вниманието към себе си по всевъзможни начини, защото държат да бъдат забелязани, а най-големият им страх е да не паднат жертва на посредствеността. Дори когато се стремят да не ви го показват, тяхната аура много ясно ви подсказва, че се смятат за много повече от вас. Колкото и близо да са до възвишените си идеали обаче, водолеите излъчват студенина в непосредствения контакт и отношението към хората, които иначе толкова отчаяно се опитват да впечатлят. И точно тези вътрешни противоречия ще се опитаме да разнищим в най-новата ни среща от поредицата „Писна ми от…“.

Както вече добре знаете, в рамките на цяла година обсъждаме всеки един от 12-те знака. Започнахме с месеца на всемогъщия Лъв, след което продължихме с педантичните Деви, пасивните Везни, манипулативните Скорпиони, арогантните Стрелци и контролиращите козирози. Всеки следващ месец и кореспондиращият му знак, бележат темата и кога ще бъде следващата наша среща, затова очаквайте и тях. Предстои ни да поговорим още за досадните Овни, маниакалните Телци, ненадеждните Близнаци, инфантилните Раци и разбира се – жълтите книжки, Рибите.

Местата са ограничени и малко на брой, затова се запишете и предплатете мястото си (ако липсва заплащане в рамките на 48 часа от резервирането на мястото, резервацията се анулира, както и 10мин. преди часа на събитието, ако не присъствате)

Изпратете ни мейл на office@saetacademy.com или лично съобщение във фейсбук страницата ни – SAET.

Вход: 27лв

07.03.2020
Пловдив
Това, за което си роден е това, за което си най-осъждан
с Ванеса и Ира

Как би отпразнувала най-добре Ванеса Виденова рождения си ден? Като го посвети на работа, естествено! Особено, когато работата ти е едно от нещата, които най-много обичаш да правиш. Присъединете се към нашето „работно парти“, за да получите ценен подарък – формулата, с която да откриете призванието си в този живот и да облекчите проблемите, които могат да възникнат във взаимоотношенията ви с близките.

Вход: 25лв
Местата са ограничени, запазете и предплатете своето на aceamediator@gmail.com

25.04.2020
TBA
Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147
Как да чуем сърцето - гласът на вътрешното ни дете
с Ванеса и Ира

Събуждаме се в един нов свят и сме малки, уязвими, нежни и зависими от хората, около нас. С времето порастваме, ставаме отговорни възрастни, но… никой не ни казва, че детето винаги остава живо, някъде там дълбоко в гръдния ни кош. Като съзнателен човек, родител на това дете, често забравяме за него, защото сме толкова далеч – вечно в мислите си, плановете за бъдещето, битовизмите, ангажиментите. То търси път към нас. Дърпа ни за крачола и ни кара да му обърнем внимание. Понякога чуваме, понякога не, понякога само за малко. На тази лекция ще поговорим за начините, по които то комуникира с нас, тоест – ще се учим как да бъдем добри родители, на нас самите. За да няма болести, за да няма несподелена любов.

23-28.06.2020
вилна зона ,,Зелин‘‘
Ментор в Zero Start

Можете да научите повече за тази програма тук: https://zerostart.neftelimov.com/

Контакти

Ако желаете да ми пишете във връзка с участие в събитие, което вие организирате, свържете се с мен на:

2019 © Ванеса Виденова. 2019. Изработка на сайт – Gopchi Ltd.